SANTA SHOEBOX PROJEK 2015

18

Verryk hierdie jaar ‘n behoeftige kind se lewe, en skenk ‘n bietjie blydskap in ‘n boks oor die Kersgety. Die Santa Shoebox Projek is ‘n nie-winsgewende organisasie wat sedert 2006 elke jaar geskenke insamel vir duisende minder bevoorregte kinders by sorgorganisasies dwarsoor die land.  Hierdie projek bied ‘n gulde geleentheid aan ieder en elk om ‘n bydrae te lewer waar dit regtig saak maak.

Die Santa Shoebox Projek word gesien as ‘n geleentheid om die unieke filosofie van ‘leer jou kind die vreugde daarvan om te gee’ in die praktyk toe te pas. Saam-saam kan ma (of pa) en kind, ‘n kleinding se naam op die webtuiste kies, die geskenk koop en die skoenboks versier, en stuur aan die klein mensie wat moontlik dalk nog nooit voorheen ‘n Kersgeskenk ontvang het nie.

Wat die projek uniek maak, is dat elke skenker die naam, ouderdom, geslag, en instelling van die kind ken, vir wie hy of sy die geskenk koop. Bo en behalwe die verspreiding van die geskenke en bestuur van die landwye netwerk, verskaf die organiseerders ook riglyne vir die inhoud van elke geskenkboks, om te verseker dat elke kind ‘n gepaste geskenk kry. Die bokse word volgepak met noodsaaklikhede soos ‘n waslap en tandeborsel, en dan ook ‘n lekker speelding en uitrusting, soetgoed en meer.

So Werk Dit
Om deel te neem registreer op die Santa Shoebox Projek webwerf, waar ‘n stap-vir-stap gids jou deur die proses sal neem.

Skenkers word aangemoedig om:
NOUal te registreer by www.santashoebox.co.za

Kies ‘n naam (of meer as een!) en gerieflike aflaaipunt.

Versier en vul die skoenboks volgens die riglyne.

Lewer dit op die bepaalde datums by sekere aflaaipunte af. Van hieraf word die Santa skoenbokse na verskillende tehuise en sentrums dwarsoor die land gestuur.

Navrae: Stilbaai, Johannie 028 754 1655
Riversdal, Meghann 072 797 2544.

Print Friendly, PDF & Email