STILBAAI HEEN & WEER

 

So baie mense ry elke dag êrens heen… Winkel toe, Skool toe, Weste-kant toe, Ooste-kant toe, Jongensfontein, Melkhoutfontein, Riversdal, Albertinia, selfs Mosselbaai en George. Daar’s dinge om te doen, mense om te sien – maar dit gaan partykeer by ons verby dat daar diegene is wat nie gou in die motor kan spring nie.

Daarom ‘n nuwe groepie vir Stilbaai nou te vinde op Face Book: Stilbaai Heen & Weer.

Die doel was in die eerste plek om mense bymekaar te kry wat ‘n rygeleentheid soek of kan aanbied, veral wanneer ons na ons buurdorpe moet ry. Maar groter as dit – om binne ons gemeenskap iemand uit te help wat nie vandag 13:00 die kinders by die skool kan gaan haal nie, of nie kans sien vir loop om vanaand se kos te gaan koop voor dit donker word nie. Of in die reën!
Die groepie is oop vir almal wat wil deelhê aan hierdie initiatief, en almal sal aanvaar word en sal op die “wall” kan pos. Dit bied ander lede die geleentheid om daar deur te soek en/of daarop te reageer. As dinge goed verloop kan ons die verkeer (verder) verlig (nadat die vakansiegangers ons verlaat het), en mekaar sommer beter leer ken.
Die diens sluit in geleentheid vir passasiers of pakkies/items wat êrens moet uitkom en die diensleweraar is welkom ‘n koste te vra, solank dit vooraf so ooreengekom word. As daar diegene is wat gereeld ry, is u ook welkom om u kontakbesonderhede te deel, vir die eendag of elkedag.

Maar – als gesê en gedaan, bly die veiligheid van ons mense vir ons belangrik. As u ‘n reëling tref, bly dit u verantwoordelikheid om jou en jou familie se veiligheid te verseker. Ons probeer mense met mekaar “connect” om ons gemeenskap te baat. Nietemin wees verseker, as daar enige klagtes is, sal dit ons ernstige aandag geniet en skuldiges sal verwyder word om almal ‘n veilige kans te gee.
Besoek ons by: F/B Stilbaai Heen & Weer.
(Irma Huysamer) 

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply