Kansa Art From The Heart Bied Mooiste Kunswerke

Die mooiste kunswerke is besig om in te stroom vir die jaarlikse KANSA Art From The Heart- wat op Vrydag, 6 Oktober 2017 om 18:00 by die St Augustine Kerksaal, Meadestraat, George, aangebied word. Meer as 50 kunstenaars vanuit die Klein-Karoo en die Suid-Kaap neem vanjaar aan die projek deel.

Stilbaai het vanjaar weer van die mooiste skilderye ingestuur. Deelnemende Kunstenaars is onder meer Anita Barnard, Leone de Koning, Margie Smith, Chris Neser, Hugonda Breytenbach, Kassie van Noorwyk, Annie Albertyn en andere.

KANSA voorsien deelnemende kunstenaars van skilderdoeke en die hartskunswerk van die onderskeie kunstenaars word dan aan KANSA geskenk. Al die betrokke kunstenaars se werke word dan op Vrydag, 6 Otober 2017 uitgestal en opgeveil ten bate van KANSA Suid-Kaap Karoo wat die fondse weer op hul beurt aanwend vir dienslewering in die Streek.

“Ons is besonder dankbaar teenoor elke kunstenaar. Die werke wat ons tans al ontvang het is pragtig en werklik besonders. Die publiek is welkom om die veiling van die Suid-Kaap se beste kunstenaars by te woon teen R50 per persoon.

Vir meer inligting kontak Lucinda by 044 874 4824 of 082 66 33 529 of epos by lucinda@cansa.org.za.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply