STORIE-VOORLESINGSPROGRAMME

article-pic-1
Onder aanvoering van Jannette du Plessis bied die Heidelberg biblioteek nou kwartaalliks die voorlees van stories by skole aan. Wim Vorster word gewoonlik ingespan om die nuutste boekies voor te lees
Verlede week was die ACVV Hansie & Grietjie Speelskool aan die beurt. Rolien Ackermann en Christelle Pick geniet gewoonlik die stories saam met die kleuters.

Maandag 26 September is De Waalville Primêr besoek en Graad R kon luister. Al drie die klasse het byeengekom dus het 70+ jonges geluister na die manewales van Mia die liewenheerbesie en haar maatjie Pippie, die miertjie asook ‘n storie oor ‘n Feëtjie prinses.

Die besoek is interaktief en Wim verduidelik nuwe en moeilike woorde en vra wie weet wat dit beteken en so meer. Die kinders kry ook kans om self stories te vertel. Hulle opdrag is om een van die stories te gebruik en ‘n prentjie te teken wat later in die biblioteek uitgestal sal word.

20160926_090418

Foto een is Hansie & Grietjie en Rolien, Christelle en Jannette Op foto twee is Wim en Jannette tussen die jongklomp en op foto drie is al die graad R’s voltallig; die gesiggies die ene afwagting. Op Woensdag 28 September was dit Hoërskool Heidelberg se beurt en is grade R en 1 vermaak.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply