PRYSUITDELING -SEAGULLS RUGBY

article-pic-1

Wanneer 2 jong leerders van Melkhoutfontein Primêr dit foto-4foto-2regkry om ’n gehoor met growwe stem rugby manne/spelers en ondersteuners aandagtig na hul te laat luister, vra ek myself die volgende vraag:
Luister ons regtig na ons jeug met die idee om te hoor wat hulle sê?
O gaats, nou voordat die onderwerp handuitruk, kom ek neem u eerder terug na die jaarlikse prysuitdeling van Seagulls Rugby, Melkhoutfontein/Stilbaai.
Justin Lottering, leerder van Melkhoutfontein Primêr het met sy toespraak die gehoor goed laat verstaan dat Sport beslis ’n moet is in skole en sterk ondersteun moet word onder die gemeenskap.
Seagulls spelers het sertifikate ontvang en lede het ook elk ’n medalje ontvang. Voordat genomineerde spelers verskillende trofees ontvang het, het nog ’n leerder van Melkhoutfontein Primêr, Cameron October die gehoor met haar toespraak baie goed laat verstaan dat sukses beslis van jouself afhang. Die hoogtepunt van die aand het aangebreek en Abian Riddles het weggestap met die Sportman van die jaar trofee. Die aand is afgesluit met verversings en ’n disko. Seagulls bedank alle borge, belangstellendes en veral ondersteuners vir die jaar 2016. Veronica Wessels.

Fotos: Adri van Vuuren  foto-3foto

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply