BESONDERSE KULTUUR-GELEENTHEID

Stilbaai Leeskring, in samewerking met die Hessequa Biblioteekdiens bied op Woensdag, 31 Mei ’17 ‘n besondere kultuur-geleentheid aan. Ons doel is om plaaslike lesers te bederf met ‘n soort kunstefees-geleentheid hier op eie drumpel. Ons nooi ook hoërskool-leerders van omliggende skole, om hulle te motiveer, te vermaak, en lus te maak om self te lees !

Ons tema vanjaar is ” Afrikaans in Aksie !” en daarom het ons jonger sprekers genooi om te vertel hoe hulle met woorde werk. Ons eerste spreker is die bekroonde jeugboekskrywer Nanette van Rooyen, en ons tweede spreker is die jong akteur Gideon Lombard. Hy tree ook in die sepie Suidooster op, en het pas ook die Kanna vir beste manlike akteur by die afgelope KKNK ontvang. Beide sprekers is opgewonde om Hessequa te besoek, en ons wil graag heelwat mense in die gehoor hê.

Die geleentheid is in die Riversdal Burgersentrum om 10h00 op Woensdag, 31 Mei. Daar sal ook tee en verversings aangebied word. Die kaartjies is by die plaaslike biblioteke beskikbaar, en ook by die deure . Die koste is R50 per kaartjie.
Die geleentheid sal geopen word deur ons, burgemeester, Mnr Grant Riddles . ‘n Huldeblyk aan SV Peterssen sal deur die plaaslike skrywer, Marie Heese, gedoen word.
(Annet Conradie -Voorsitter Stilbaai Leeskring)

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply